45 let na cesti.

Smo podjetje z več kot 45-letno tradicijo na področju logistike in izrednih prevozov. Predstavljamo drugo generacijo družinskega podjetja, ki ga je ustanovil oče Srečko Klukovič. Z lastnim voznim parkom, ki obsega tako najmodernejša transportna vozila kot tudi vozila za spremstvo, zagotavljamo našim naročnikom po celi Evropi zanesljivo in varno dostavo najzahtevnejših tovorov.

Izkušenost našega osebja, hitra odzivnost, resen, profesionalen in prijazen pristop so tiste odlike, ki nas uvrščajo v sam vrh evropskih prevoznikov.

Še najlažje se o tem prepričate tudi sami, zato se veselimo vašega povpraševanja.

Mednarodni transport blaga

Z modernim voznim parkom in zanesljivimi logističnimi povezavami omogočamo zanesljivo in pravočasno dostavo blaga na vaš naslov.

več o tem
Prevoz plovil

Dolgoletne izkušnje, individualen pristop, sodobna ekološka vozila in posebne večnamenske prikolice omogočajo zanesljiv in varen prevoz vseh vrst plovil na različne destinacije.

več o tem
Izredni prevozi

Transporti izven standardnih dimenzij vedno zahtevajo individualni pristop odvisno od destinacije in tovora.

več o tem
Spremstva in podpora

V skladu s politiko podjetja poskrbimo z lastnim kadrom, da za vsa potrebna dovoljenja in predpisana spremstva dobite na enem mestu oz. v skladu s ponudbo.

več o tem
Varnost

Zavedamo se, da je kvaliteta poslovanja pogojena tudi s sodobno opremljenimi ekološkimi vozili. Med prevozom je blago zavarovano v višini 200.000 EUR.

Kakovost

Naše poslovanje temelji na kakovosti, varnosti opravljenih prevozov, pri čemer ne pozabimo na izvrševanje dogovorjenih rokov dostav in prevzemov blaga.

Podpora

Začetki prevozništva segajo v leto 1975. Med večje prelomnice pa prav gotovo štejemo leto 2000, saj smo takrat pričeli z izvajanjem izrednih prevozov.